U organizaciji Kulturnog doma Antun Branko Šimić Grude upriličeno je predstavljanje knjige „Ljubav jednog Kazanove“ autorice Ivane Falak. Predstavljanju su nazočili učenici Srednje škole Antuna Branka Šimića iz Gruda s profesoricom Marinom Tica. Nastavni sat hrvatskoga jezika održan je u knjižnici uz predstavljanje djela mlade književnice kojoj je to prvijenac.
Program je vodila dr. sc. Dominika Andrijanić.

Književnica Ivana Falak rođena je 31. svibnja 1996. u Mostaru. Osnovnu i srednju školu završila je u Čapljini, a studij politologije na Filozofskom fakultetu Sveučilištu u Mostaru. Od najranijeg djetinjstva zavoljela je knjigu, priče, bajke, taj čarobni svijet u kojem se miješa san i java, snovi i stvarnost.

Roman „Ljubav jednog Kazanove“ njezina je prva objavljena knjiga, zasigurno ne i posljednja, jer je književno stvaranje dio njezine osobnosti i način na koji komunicira sa svijetom u kojem živi. Preko književnih likova gradi svoj književni svijet, jer na taj način najbolje drugima prenosi snove, želje, svoje doživljaje i razmišljanja.

Učenicima u Grudama predstavljen roman Ivane Falak