JU „Kulturni dom A. B. Šimić“ Grude organizira besplatne ljetne radionice iz programiranja za djecu od 6 do 11 godina. Kroz radionice programiranja djeca će se imati priliku upoznati s programiranjem, mikro – računalima i njihovom primjenom u svakodnevnom životu kroz uzbudljive primjere.

Glavni razlog zbog kojega biste trebali upisati dijete na radionicu programiranja je poticajno okruženje za učenje, razvoj kreativnosti i inovativnosti, korištenje novih tehnologija, razvoj pažnje i koncentracije i razvoj osjećaja za timski rad.

Radionice će se održavati u knjižnici Kulturnog doma od 3. do 7. srpnja 2023. godine u razdoblju od 9 do 11 sati. Voditeljica radionica je profesorica informatike Marija Mikulić. Svi polaznici petodnevne radionice dobiti će certifikat po završetku programa.

Zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu na e-mail: kulturni.dom@grude.info ili na broj telefona 039/ 661 -566 do 23. lipnja 2023. godine. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, uzrast i kontakt telefon. Broj prijava je ograničen

Ljetne radionice za djecu – idealan poticaj za učenje