U utorak 3. listopada 2023. godine s početkom u 19 sati u kinodvorani Grude održati će se promocija knjige autora Josipa Milanovića “Gromoglasni šapat”.

Mladi pisac Josip Milanović, poznatiji pod imenom PisoJ kojeg na društvenim mrežama prati skoro 100 000 pratitelja, održat će svoju promociju knjige i u Grudama.

Knjiga „Gromoglasni šapat“ Josipa Milanovića iz Kiseljaka osvojila je srca mnogobrojne publike. Vidljivo je to po njegovom instagram profilu pisoJ na koji svakodnevno dolaze brojne poruke, ali i javne objave o oduševljenosti napisanim.

Josip će publici pročitati neke od svojih najljepših tekstova, podijeliti svoju životnu priču, ljubav prema pisanju, razgovarati o odgovornosti koje društvene mreže nose sa sobom, ljubavi i  životu.

U glazbenom dijelu programa nastupit će mlada Gruđanka Lana Šimić.

Knjiga „Gromoglasni šapat“ bogata je knjiga – emocijama, ljubavlju prije svega, ali i poštovanjem, razumijevanjem, podrškom.

Organizator promocije je JU “Kulturni dom A. B. Šimić” Grude.

O autoru:

Josip Milanović rođen je 1. rujna 1989. u Sarajevu. Osnovnu školu završio je u Gromiljaku, a Srednju strukovnu školu Fojnica u Kiseljaku, smjer medicinski tehničar. Na Fakultetu zdravstvenih studija u Sarajevu 2013. stekao je zvanje diplomiranog sanitarnog inženjera, a godinu dana poslije i titulu magistra zdravlja i ekologije.

Od početka školovanja bio je aktivan u svojoj župnoj zajednici u Gromiljaku među Prijateljima Maloga Isusa. Dolaskom u Sarajevo na studij postao je aktivan na projektima Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. i Caritasa BiH. Neformalno obrazovanje nastavio je i kroz razne programe, a angažman u NCM-u započeo je kao volonter, zatim vršnjački edukator, projekt asistent te u konačnici kao projekt koordinator i glasnogovornik.

Uz to, voditelj je raznih događaja u BiH od kojih se poglavito ističe program prigodom dolaska pape Franje u BiH 2015. Profesionalno se bavi plesom više od 22 godine, državni je prvak u plesu te u slobodno vrijeme uređuje svoju blogersku stranicu.

NAJAVA – Promocija knjige “Gromoglasni šapat”