U srijedu 8. studenog s početkom u 18:30 sati uz mnoštvo publike u kinodvorani u Grudama predstavljen je roman “Koliko traje jedno zauvijek” mladog spisatelja Filipa Pešorde.

Roman su publici predstavile dr.sc. Dominika Andrijanić i prof. Lucija Mikulić.

Program je vodila Ivana Prlić a glazbenim umijećem večer su uljepšali prof. Gabrijela i Stipe Iličić.

Na samom kraju nazočnima se obratio i autor :

” Srce mi je puno i hvala vam što ste došli i uljepšali mi ovu večer. Nadam se da ćemo se u budućnosti još susretati na ovakvim događajima, a i da ću vam dosaditi s promocijama (smijeh). Hvala organizatorima Kulturnom domu Grude koji su me pozvali da u svojim Grudama održim promociju.

Što još reći? Ovo je jedan od onih trenutaka kada riječi izostaju i kada je emocije teško opisati nekim suhim riječima. Mislim da je to normalno. Kao dijete kad legnete u krevet i razmišljate, pa prije nego usnete sanjate pa razmišljate što želite učiniti od svog života. I jednostavno to postane stvarnost. Teško je objasniti kako se osjećate u tom trenutku. Ovo je veliki korak za mene i nadam se da je ovo početak ovoga puta i jednostavno sam ponosan i na sebe i svoje izdavače što su prepoznali to nešto u meni, a Matica hrvatska ogranak Grude je još prije dvije godine pustila u tisak ovaj roman. I ponosan sam što ću na kraju životnog puta moći stati pred ono dijete i reći mu da sam ostvario svoje snove. Hvala vam!”

U prepunoj kinodvorani u Grudama predstavljen roman “Koliko traje jedno zauvijek”